Ujerat Termale

Programe te parandalimit, trajtimit dhe rehabilitimit ne ujerat termale te Sarajeves Bosnje ose Ayfon, Turqi

Semundjet reumatike , neurologjike, ortopedike, dermatologjike, urologjike, gjinekologjike dhe metabolike

Akomodimi ne hotel 4yje per 14nete ne Sarajeve

mengjes , dreke , darke                                                        

transporti komod

Ekzaminim paraprak nga specialisti

Testet e pergjithshme, ECG

Trajtime me ujera sulfurike termale dhe balte

 

Cmimi per person me akomodim ne dhome dyshe  995 EUR

 

 

 

[contact-form-7 id="472" title="Contact form 1"]